25 d’abril del 2008

Retrospecter Montjuic III

Les 24 Hores Motociclistes de Montjuïc.

Aquells caps de setmana el rugir dels motors poc deixaven dormir a casa nostra, molt propera al circuit, en el Poble Sec.
Recordo aquelles "colades" que ens fotíem, per diversos llocs, éls que ens coneixíem el barri.
Per varis racons entràvem de gorra...saltant la valla, passant pel foràt del mur al carrer de la Dàlia allà dalt del carrer Mèxic o explorant muntanya mes amunt del teatre Grec.
Un cop dins gaudíem d'aquella gran festa i tot l'ambientàs que s'hi respirava durant aquell cap de setmana, gairebé comparable a un macro concert de rock.

La primera edició d'aquella cursa de velocitat i resistència es va disputar el 3 de juliol de 1955 i la darrera el 26 d'octubre del 1986.

Cartells de les 24 Hores Motociclistes de Montjuïc:
Cartells 24H
Mes info de les 24H de la Penya Motorista Barcelona:
Penya Motorista Barcelona/24h

Una volta al circuit de Montjuic filmada en càmera subjectiva a bord d'una Suzuki oficial el darrer any en que les 24 hores es van celebrar a Montjuic.

Dedico aquest video al meu germà Xavi, estic ben segur que a rel d'això duu les motos en les seves venes.
Link al seu MotoClub:
MotoClub la Resaca

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hey Jordi, aqui has donat a la diana!
Montjuic for ever! venia gent de tota Espanya amb moto per veure aquestes curses (ruteros). Jo a penes tenia una Derbi Variant. Alla va començar tot. Alla (aqui donçs ara visc) vaig apendre a veure mon.
gracies.

Guillem Carbonell ha dit...

Jordi, felicitats pel blog al qual he arribat per casualitat i que he enllaçat al meu. Et convido a llegir el meu, a veure si t'agrada !