21 d’octubre del 2008

L'Hemeroteca de La Vanguardia des de 1881


El diari La Vanguardia ha decidit posar online tot els seus arxius, des de 1881 fins als nostres dies. L'Hemeroteca ja es pot consultar gratuïtament i obtenir els articles en format PDF. Té a més un efectiu cercador.
Un patrimoni d'incalculable valor cultural i periodístic: més de 127 anys d'història a un clic de distància. Una gran eina de recerca!

Hemeroteca de La Vanguardia

...Val la pena fer-se una passejada.

12 comentaris:

Coro ha dit...

M'agradat molt el teu blog.
Barcelona é el meu amor.

Una abrazada

Ricardo Márquez ha dit...

Hola Jordi,

Magnífica noticia, gracias por la información.

Te queria pedir un favor sobre los estudios cinematográficos de Barcelona.

Mi e-mail es:rmrmarquez@yahoo.com. Te agradecería contactar conmigo.
Ricardo

Anònim ha dit...

Quina bona notícia! Abans calia pagar per accedir als arxius de l'hemeroteca de La Vanguardia.

A mi, una altra enamorada de Barcelona (la meva relació amb la ciutat, però, és una barreja de sentiments positius i negatius), també m'agrada aquest bloc. La primera vegada que hi vaig entrar, però, em va passar com quan et trobes una persona que porta el mateix model de vestit que tu o com si entrés a casa meva, però amb una decoració diferent.

JoRDi JVR ha dit...

Lectora corrent: tenim alguns punts en comú; jo també soc un enamorat de Barcelona, hi ha una part, la típica, que es fa estimar i l'altre mes cosmopolita i empudegada, que ens volen vendre, fa que tinguem aquest sentiment d'amor i odi.
També tenim en comú el disseny de fons del blog ;-) que potser et va donar aquesta curiosa sensació que dius...de totes maneres encantat que cada cop que em visitis et trobis com si entressis a casa teva. Et dono les gràcies!!
Ah i un altre,jo tambe tinc dos gatets i un recollit del carrer.
Saluts i felicitats pel teu blog!

Anònim ha dit...

AIXO, ES UNA GRAN NOTICIA.DE FRANC¡BE GRACIES ,SEMPRE ACABO DIET GRACIES, AMB TU. JUGANT .....

JOSE ha dit...

He votado por este blog en "20 Blosgs - Tu Ciudad"
Ahora vivo en Galicia, pero he vivido muchos años en Barcelona.
Viendo este blog vuelvo a estar alli. Muchas gracias.

J.M. ha dit...

Crec que el teu blog és molt bo.
Felicitats des de València!

Anònim ha dit...

Visca la nostra ciutat!!!! :)

Votaré aquest blog al concurs de 20 minuts!! M'ha agradat molt la idea.

Una abraçada!

Anònim ha dit...

gràcies por el dato!!!

Anònim ha dit...

Fantàstic el teu blog! m´ha encantat!. Com m´agrada veure fotos antigues de Barcelona :-)))
Jo tb sóc barcelonina de pura cepa jeje

A Lareira Máxica ha dit...

Barcelona hummmm. He estado dos veces y me encanta: el parque Well, la Sagrada Familia, la ciudat vella, la catedral, montjuic, las ramblas, todo todo todo. Y ver ahora fotos antiguas....Alguna ya las viera visitando el Museo que queda al lado de la catedral. Creo que es el museo de la ciudad, siempre me confundo. Sé que vi los restos romanos? Impresonante. Y había visto fotos antiguas en la exposión ¿Murallas fuera? o algo así en el año 2004.
En fin, que podría estar hablando horas y horas.
Tienes mi voto en los Premios 20 Blogs. Me ha gustado bastante tu blog. Te deseo suerte en los Premios 20 Blogs. Yo también participo en ellos y me gustaría que visitaras mi blog http://alareiramaxica.blogspot.com/
La categoría en la que concurso es la de mejor blog en versión original Tiene un poco de todo: música, humor, relatos, recuerdos, actualidad, etc. Y también tienes la posibilidad es escuchar mucha música online y cuenas con útiles enlaces o links. Recuerda que no te puede gustar lo que no conoces, así que prueba, sólo prueba, a visitar el blog.

En conciencia, si tras visitarlo crees que se merece un voto, pues vótalo. Me interesa dar a conocer mi blog y ganar visitas, por lo que te invito a participar en el blog en forma de comentarios o envío de artículos.

Un saludo, y lo dicho, suerte en los 20 Blogs.

Pipero ha dit...

El "parque Well"? JEJE...

Bé, m'ha agradat el teu blog. Inclou el tipus de temes que crec que són bàsics en qualsevol blog de contingut històric-artístic-guia d'una ciutat. No l'he pogut mirar amb tot el deteniment que mereix perquè he de seguir votant (per cert, tens el meu vot). Tot i així t'he de dir que "cuesta horrores" carregar la pàgina. Potser sigui degut a la quantitat d'imatges penjades... perquè no busques una forma de fer un "slideshare" o similar perquè no s'hagi de carregar tot a la vegada i evitar les demores?... Només és una suggerència. Seguiré visitant el teu blog. Hi ha alguna cosa del Joan Amades o del Huertas Clavería?

Salutacions.

PD: Si et vé de gust visitar-me estic a http://entrevolutas.blogspot.com i el meu pare a blogs de música a http://entrearmonias.blogspot.com.